За Нас

КОИ СМЕ НИЕ

Heading title icon

Ние сме THE  FAMILY Coffee Roasters. Предлагаме на клиентите си експлозия от вкусове – събрани в перфектната чаша кафе. Желаем да разбием мита, че кафето е горчиво. Изваждаме на показ индивидуалните качества на всеки сорт кафе.

Ние сме част от третата вълна кафе пекари, които се стремят да променят възприятието за кафе. Развиваме кафе културата в България, като се стараем да покажем най-доброто от черната напитка. Предлагаме го с гарантирано качество и произход. Ние от THE FAMILY Coffee Roasters се стремим да разпространим богатия вкус на кафето, така, че той да достигне до максимално голям брой хора. Това е политиката, която изповядваме и в която вярваме вече толкова много години.

Нашата селекция от висококачествени Арабики е строго проследима. Знаем какъв е пълният произход на кафето. От локацията на фермата, начинът, по който се отглежда, степента на съзряване и периода на неговата беритба. А после кафето идва при нас и ние внимателно го преглеждаме и започваме майсторски да го изпичаме, за да извлечем всички негови аромати и вкусове.

Освен че ще изпечем майсторски кафето Ви, при нас ще имате възможност да закупите всички необходими консумативи, част от този ритуал – машини за еспресо, кафемелачки, порцеланови чаши и аксесоари.

Притежаваме еспресо бар оборудван с най-добрите машини в света, където Вие ще имате честта да дегустирате различни видове кафе и кафе напитки. Приготвени, разбира се, от внимателно подбрани сортове кафе, прецизно изпечени от нас.  И поднесени с усмивка към вас.

НАШАТА МИСИЯ

Heading title icon

За да намерите най-добрата чаша кафе, ние ще го изпечем по специален начин, така че да разкрием пълния му потенциал, подчертавайки сладостта и вкуса на всяка глътка.

THE FAMILY Coffee Roasters, вярваме, че кафето трябва да е вълнуващо, ароматно, достъпно и уникално.

Печем със страст и създаваме вкус за всеки наш посетител!