За вашия бизнес

Нашия екип знае че , отварянето на един кафе магазин включва много повече от снабдяване с правилните кафета, ние предлагаме различни услуги на нашите клиенти на едро, от които можете да изберете , за да отговарят правилно на нуждите на вашия бизнес, от кафе до доставки, монтаж и сервиз на оборудване и, разбира се, обучение, което да ви помогне да гарантирате, че вашите клиенти получават най-доброто от вас и вашия екип.

Специално кафе, първокласни чайове.

Независимо дали имате утвърден бизнес или сте новак в сектора, снабдявайки се с правилните кафета и аксесоари e важно за вашето заведение.  Работим със страст и вярваме, че това помага на нашите кафета да блестят сред най-вкусните кафета в света. Освен това прекарахме много време в намирането на това, което смятаме, че е перфектната гама от първокласни чайове. Гордеем се с етичния си подход, избора си на кафета и обмисления ни подход към печенето, използвайки нашия опит, за да извадим най-доброто от кафяното зърно.

Mостри

Ако искате да научите повече или искате пробвате нашите кафета , моля, свържете се с нас на 𝗿𝗼𝗮𝘀𝘁𝗲𝗿𝘆@𝘁𝗵𝗲𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝘆𝗰𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲.𝗰𝗼𝗺 или ни се обадете на +359 899838348  и ще се радваме да ви помогнем. 

Kафе оборудване и аксесоари за вашия бизнес

Ние доставяме кафе оборудване от едни от най-добрите производители в света – оборудване, което сме избрали да използваме сами, защото като вас ни е необходимо ниво на работа, стабилност и надеждност, което ще даде години на отлично обслужване. За кафе-филтър оборудване опитът ни накара да доставим оборудване от Hario и Felicita , предлагайки различни везни и аксесоари, за да отговарят на вашите нужди, големи или малки, кафене или офис пространство.  Цялото ни оборудване се предлага с безплатна инсталация и ако желаете да станете клиент на едро, ние предлагаме разширени гаранции и договори за услуги за всички клиенти.